“meta-pixel”

Permanent makeup i Odense

​Permanent makeup i Odense udføres professionelt

Ønsker du at spare tid hver morgen på at slippe for at tegne læberne op, lave streg under øjnene eller tegne øjenbryn op? Så kan du næsten være sikker på, at permanent makeup er løsningen for dig.

Hos Klinik Kristel i Odense C på Fyn har vi 28 års erfaring med alle typer af permanent makeup og kosmetisk tatovering, og derfor er du garanteret et flot resultat. Vores professionelle kosmetolog tilbyder behandlinger som f.eks. microblading eller permanent eyeliner, bryn og læber så din makeup altid sidder skarpt. Det er populært i alle aldre og til dem som bærer briller, fordi det kan være svært f.eks. at lave streg under øjnene, når man er nødt til at tage brillerne af.

Hvad er microblading?

Microblading er en behandling til at få lavet permanente øjenbryn, hvor man får tegnet hvert enkelt hårstrå op. Det er en af vores mest populære behandlinger, og det kan man godt forstå – resultaterne taler for sig selv!​

EU-godkendt og allergitestet permanent makeup

Vi går aldrig på kompromis med de metoder og produkter, vi bruger i vores behandlinger med permanent makeup. Derfor bruger vi kun produkter, som er EU-godkendte og allergitestede.​

Behandlingen med permanent makeup er en blid form for tatovering, hvor man arbejder i de yderste lag af huden.

Der er stort set ingen smerte forbundet med microblading, da vi bruger en “feel better gel”, som er lokalbedøvende.

For at opnå det bedste resultat, foretages behandlingen af permanent makeup over tre gange. Inden vi går i gang, tegner vi altid makeuppen, så du kan se, hvordan det kommer til at se ud.​

Herefter underskriver du en samtykkeerklæring om, at du er bekendt med, hvad behandlingen omfatter. Således sørger vi for, at du kender alt til behandlingen inden vi går i gang.

Efter behandlingen af permanent makeup kan der forekomme en smule hævelse, men det forsvinder som regel i løbet af et døgns tid. Derudover får man også en creme med, som skal smøres på i en uges tid efterfølgende. Efter et par år vil det være nødvendigt med en opfyldning.

Kontakt os for yderligere information om microblading

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information til vores behandlinger, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder en gratis konsultation.

Du kan ringe til os på telefon 51 62 49 72, eller sende en e-mail til kristel@klinikkristel.dk.

Book tid